Choď na obsah Choď na menu
 


7. kolo

17. 9. 2012

TJ Partizán Župkov - OŠK Stará Kremnička 6:1 (4:0)

Gól: vlastný

Počas celého prvého polčasu sme boli lepším tímom a prehrali sme ho 4:0. Toto nepotrebuje žiadny komentár, nemám k tomu čo povedať. Takže to bolo všetko o zápase a teraz skôr napíšem niečo, čo ma trápi viac.

Množstvo trénerov mi hovorilo, že ten správny tréner má bať tvrdý, autorita a jeho zverenci ho musia počúvať na slovo. Ja som Kremničke zvolil opačný prístup, som priateľský, v šatni vládne demokracia. Aj keď je vždy tak ako poviem ja, veľké slovo majú aj hráči, pretože mi je proti srsti nútiť ich do niečoho, čo robiť nechcú. Všetci vieme, že ak niekoho do niečoho nútite, nerobí to dobrotu a vznikajú zbytočné komplikácie. Aj vďaka tomu, by som môj vzťah tréner - hráči označil ako nadštandartný.

A práve tu je kameň úrazu. Na Starej Kremničke totiž neplatí dohoda, kompromis. Hráči majú vlastné hlavy a nanešťastie ich nie vždy používajú. Tipujete správne, hovorím o našom starom probléme zvanom disciplína. Je úplne jedno, či im hovorím, aby nepili a ak áno, aby prestali už v sobotu. Je úplne jedno, či je to v dobrom, či zlom. Toto sa ukázalo v nedelu v Župkove. Obrana totálne vybuchla, niektorí hráči nevládali, niektorí nechceli, iní boli jednoducho na svojom poste neschopní. Toto platí aj pre útok. Je hanbou pre celý tím ak mám ako najlepšieho hráča označiť 43-ročného Ondra, ktorý behal, bojoval a jediné čo chýbalo k super výkonu bol gól. Rovnako, obranu držal ako tak nad vodou Jožo Bugár. To sú dvaja hráči, ktorý za tento zápas znesú kritiku. Bojoval aj Majso a Peťo, tým to však v tomto zápase proste nešlo.

Chalani, poviem vám to narovinu. Je to totálna hlúposť. Ako môžete chlastať celý víkend??? Veď toto zdravý človek nerobí. Ak nedokážete včas prestať, treba s tým niečo robiť. Kupovať si v sobotu večer chlast aby vydržal do rána??? Nehnevajte sa, ale po tomto zápase som totálne sklamaný, nie z prehry, ale z vás. A prvýkrát na lavičke som sa hanbil, a to poriadne.

Marcel Pobežka, tréner