Choď na obsah Choď na menu
 


4. kolo

27. 8. 2012

OŠK Stará Kremnička - ŠKF Kremnica 3:0 (1:0)

Góly: Poliak, Pobežka, Mezei

Ďurča - Abrahám, Francz, Milčík, L. Gulička (T. Gulička), Paller - Pašák, Petruš (Mezei), P. Poliak (Bugár), S. Gulička - Pobežka (Palenčár)

Do stretnutia nastupovali domáci "nadupaní" po dobrom výkone v predchádzajúcom kole. To potvrdzovali od začiatku. Pozornou obranou nedovolili hosťom výraznejšie ohroziť Ďurčovu bránu a aj napriek tomu, že mali len jedného útočníka, pravideľne ohrozovali kremnickú bránu. Prvý gól patril do kategórie šťastných. Peter Poliak vystrelil z 25 metrov strelu, ktorá mu veľmi nesadla a k bráne sa viac kotúľala ako letela. Bránkár Kremnice ju chcel rutinérsky chytiiť do rúk, nepochopiteľne mu však prešla pomedzi ruky a domáci sa dostali do vedenia. Konečne mali domáci aj trochu šťastia a tento gól ich viac nakopol. Do polčasu sa už skóre nezmenilo a domáci šli do šatní prvýkrát s pocitom vyhrávajúceho tímu.

V druhom polčase sa hra už klasicky upokojila a hostia to využili na zvýšenie svojho tlaku. Kremničkári to však ustáli a hra sa postupne opäť dostávala do tempa z prvého polčasu. Po takmer štvrťhodine druhého polčasu Milčík vynikajúco vystihol prihrávku na Pobežku, ktorý prebral loptu na hranici ofsajdu a urobil to, čo vie najlepšie. Po krátkom šprinte prekonal brakára hostí - 2:0. O niekoľko minút neskôr sa do úniku dostal opäť Pobežka, pred bránou zvolil namiesto strely prihrávku a nabiehajúci Mezei nemal žiadny problém prekonať brankára - 3:0. Po tomto góle už domáci hlavne kontrolovali hru, čo sa im aj podarilo a zaknihovali prvé víťazstvo v I. triede.

Chcem chlapcom za ich výkon poďakovať, aj keď stále musím niektorým z nich vytknúť sobotné flámovanie. Ich výkon bol však dobrý a dúfam, že ho dokážu zopakovať aj v nasledujúcich zápasoch.

Marcel Pobežka, tréner

Ostatné výsledky: Bzenica-Lovča 2:4,Lutila-Župkov 3:2,Voznica-Lovčica-Tr. 1:0, Horná Ves-Slaská 2:0, Hod. Hámre-Brehy 4:1, Repište-Rudno n/Hr.4:0