Choď na obsah Choď na menu
 


3. kolo

20. 8. 2012

Brehy – Stará Kremnička 2:0 (0:0)

Do tohto zápasu vstupovali hostia s jediným cieľom – zlepšiť svoju hru a prípadne ukoristiť body favoritovi. Tomu podriadili aj zostavu a nastúpili s piatimi obrancami a len jedným útočníkom. Táto taktika sa ukázala ako správna a počas prvého polčasu domácich prakticky k ničomu nepustili. Domáci prvýkrát strieľali na bránu v 20. minúte. Kremničkári si vypracovali niekoľko veľmi pekných šancí, ktoré, aj s prispením šťastia pre domácich, zostali nevyužité. V čase keď sa už schyľovalo k prestávke fauloval obranca hostí domáceho útočníka a rozhodca správne nariadil penaltu. V tomto momente však podržal tím brankár Fero Ďurča, ktorý penaltový pokus zlikvidoval a udržal tak remízu až do prestávky.

Kremničkári pokračovali vo svojej hre aj v druhom polčase a všetko nasvedčovalo tomu, že si z Brehov odnesú aspoň bodík za remízu. Hrali lepšie ako domáci a dostávali sa aj do šancí. Tú najväčšiu, po Pobežkovom úniku sa strele, už videli všetci v bráne, v poslednej chvíli však domáci obranca loptu zablokoval. To bolo možno zlomovým okamihom, pretože onedlho kopali domáci roh a ich útočníkovi sa aj s prispením šťastia (obrovského) podarilo skórovať. Hostia sa snažili zabrať, niekoľko príležitostí pre útočníkov vypracoval striedajúci Mezei, no ani to však nepomohlo a naopak, v otvorenej hre hostia inkasovali druhý gól.
Hra Kremničkárov však mala konečne hlavu aj pätu. Obrana pracovala na jednotku a výborne im pomáhala aj záloha. Smolou však bolo, že sa nepodarilo premeniť šance, ktoré mali Pobežka, Libor Gulička, Stano Gulička, či Mezei. Za dobrý výkon však chlapcov musím pochváliť.

Marcel Pobežka, tréner