Choď na obsah Choď na menu
 


20. kolo

8. 5. 2013

Stará Kremnička - Župkov 2:0 (0:0)

Góly: Pobežka 2

Hosťujúcemu tímu sme mali čo vracať zo zápasu v jesennej časti. Už vtedy sme boli jednoznačne lepším tímom, avšak nedokázali sme využiť ani jednu z množstva šancí a zaslúžene sme prehrali. Teraz sa však šťastena otočila chrbtom práve Župkovu, ktorý si vypracoval niekoľko sľubných možností, ich strely však skončili v potoku za bránou domáceho tímu. Kremnčikári bojoval, nevyťahovali sa smerom dopredu a poctivo sa vracali. Svojou hrou ustrážili tlak hostí a do kabíny sa šlo za nerozhodného stavu.

V druhom polčase tlak hostí upadol a my sme sa začali čoraz viac tlačiť dopredu. Bránkár Ďurča výborne rozohral loptu, ktorú si uchmatol Pobežka a svoje sólo zakončil prvým gólom po polročnej pauze. Druhý gól Kremničky bol ešte krajší. Tomáš Gulička (priznám sa, že nečakane) na dvakrát vybojoval loptu, potiahol ju od našej 16-tky až ďaleko na súperovu polovicu a vynikajúcou prihrávkou našiel Pobežku, ktorý už nemal problém prekonať brankára.

V závere stretnutia nás Župkovčania poriadne zatlačili, ale domáci tento tlak vydržali a koneče si zapísali body za víťazstvo. Musím pochváliť prístup chalanov, stav v akom prišli na zápas a verim, že im toto odhodlanie vydrží aj v ďalších kolách.

Marcel Pobežka, tréner